○●•°اینجا همه چی شخصیه....................بین دونفر°•●○

○●•°اینجا همه چی شخصیه....................بین دونفر°•●○
☆☆☆♡♡♡♡پسرتنها ♡♡♡♡☆☆☆ 
نويسندگان

 

 
محققان هلندی برای اولین بار نشان دادند که چگونه حباب‌های نانومقیاس حاوی اکسیژن و هیدروژن می‌توانند به ‌طور خود‌به‌خودی بسوزند، در حالی که حباب‌های بزرگتر چنین امکانی را ندارند.

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، از نتایج این پروژه می‌توان در ساخت بلندگوهایی برای شنیدن امواج فراصوت استفاده کرد که در پزشکی کاربرد دارد.


حباب‌های نانومقیاس دارای گاز هیدروژن و اکسیژن می‌توانند به ‌طور خود به‌خودی بسوزند، این درحالی است که حباب‌های بزرگتر این امکان را ندارند. محققان دانشگاه «تونتی» برای اولین بار سوختن خود به‌خودی را در این نانوحباب‌ها نشان داده و نتایج کارشان را در نشریه «Physical Review E» به چاپ رساندند. آنها قصد دارند از این پدیده در ساخت بلندگوهای فراصوت بسیار کوچک استفاده کنند.

انجام واکنش‌های شدید در سطح یک الکترود که آغازگر واکنش است، شاهدی بر این حقیقت است که انجام واکنش می‌تواند منجر به آسیب شود. این الکترودها با ایجاد الکترولیز، اکسیژن و هیدروژن تولید می‌کند که این فرایند در یک فضای بسیار کوچک اتفاق می‌افتد. اگر قطب‌های منفی و مثبت به‌ طور مستمر عوض شوند، آن گاه حباب‌هایی از هر دو گاز در سطح الکترودها ایجاد خواهد شد.

فرکانس تغییر قطب‌ها، تعیین کننده اندازه حباب خواهد بود، به ‌طوری که با افزایش فرکانس، حباب‌ها کوچکتر خواهد شد. اگر حباب‌ها کوچکتر از 150 نانومتر باشند، آن گاه انفجار صورت می‌گیرد؛ اما اگر حباب‌ها بزرگتر باشند، اتفاق خاصی نمی‌افتد. نتایج آزمایشگاهی صورت گرفته با میکرو راکتورها موید این حقیقت است که در حباب‌های بزرگ انفجار صورت نمی‌گیرد و گرما به سطح منتقل می‌شود.

«ویتالی سوتووی» از محققان این پروژه، روی ساخت عملگری کار می‌کند که با آن بتواند به سرعت فشار ایجاد و از آن در این پدیده استفاده کند. از این عملگر می‌توان در تولید بلندگوهایی استفاده کرد که قادر به شناسایی فرکانس‌های فراصوت هستند. این فرکانس‌ها قابل تشخیص با گوش انسان نیست. این دستگاه در دنیای پزشکی کاربرد بسیار خواهد داشت. هیچ یک از روش‌های مکانیک رایج را نمی‌توان برای تولید چنین بلندگوهای کوچکی به‌ کار گرفت.

«ویتالی سوتووی» معتقد است که می‌توان با این حباب‌ها فشار ایجاد کرد. مشکل اصلی آن است که حباب‌ها می‌توانند خیلی سریع تشکیل شوند، اما با همین سرعت نمی‌توانند از بین بروند. واکنش سوختن می‌تواند این مشکل را حل کند. اما خود، مشکلات دیگری را به ‌دنبال خواهد داشت، برای مثال این واکنش می‌تواند موجب وارد شدن خساراتی به الکترودها شود. به‌ همین دلیل ما باید این موضوع را از نزدیک مشاهده کنیم.

منبع: ایسنا


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ جمعه 2 اسفند 1392برچسب:, ] [ 14:9 ] [ هادی ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

***دوســت داشــتن زیباســــت*** ...و زمانی که تو در آسمان از عشق سخن میگویی من اسیر زمینم...وتوچه میدانی ازاین احوال که نه رهامیشوم ازآن ونه خلاصم میکند ازاین درد...
امکانات وب

<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 79
بازدید دیروز : 144
بازدید هفته : 79
بازدید ماه : 429
بازدید کل : 34057
تعداد مطالب : 259
تعداد نظرات : 19
تعداد آنلاین : 1

کسب درآمد

کد قفل راست کلیک

کد متحرک کردن عنوان وب



کد کج شدن تصاوير

<;div style="display:none">کد نمایش آی پی کد نمایش آی پی

IranSkin go Up

Online User



برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


کد گالری